divendres, 13 d’abril del 2012

Creieu que els infants amb NEE haurien de formar part de l’escola ordinària?

Divendres 20 d'abril a classe de Societat, Família i Escola, hem de realitzar un debat sobre l'escola inclusiva i exclusiva. Prèviament, estem realitzant, ja quasi finalitzada, una gran recerca amb arguments a favor i en contra. Ja que en el debat, haurem d'adoptar una actitud en contra o a favor, que ens comunicarà la mestra, la Carme Boqué, abans de començar. Per tant, hem de prepara arguments tant a favor com en contra.
Hem cercat articles, estudis, llibres, pàgines d'interès, enquestes i hem visitat una escola, tenint l'oportunitat de parlar amb una mestra d'educació especial.
Aquest debat, l'hem de realitzar amb un altre dels grups que s'han establert a classe. El meu grup, consta de set membres i som: la Irene Budi, la Yesenia Cortés, la Cristina de la Mano, la Maria del Mar Del Fresno i la Clara Gil.

En acabar el debat, us comentaré com ha anat, i a quines conclusions hem arribat.

Abans, però, us vull mostrar un dels capítols de Mestres, un programa de TV3 emes els dimarts per la nit, on parlen sobre l'escola inclusiva.

diumenge, 8 de gener del 2012

Tancament del bloc

Dijous 22 de desembre, va ser l'últim dia de classe, alhora, l'última classe de GTIC. Així que acabant les classes, he de decidir que faig amb el bloc: si tancar-lo o seguir escrivint.
La veritat és que no tinc cap intenció de tancar-lo. M'agradaria poder seguir penjant alguna cosa que fem a classe, perquè durant aquest primer semestre, m'ha anat molt bé per estudiar tot el que hem parlat a classe.
Gràcies al bloc he aprofundit molt més tota la informació que ens han presentat a classe. Tot el que ens ha ensenyat en Jordi Simón a GTIC és molt important per la nostra formació com a mestres, ens ajuda a enriquint els nostres coneixements informàtics, utilitzant diversos programes per a poder treballar correctament i més còmodament. La Rosa Soler en la seva assignatura de COED, ens ha ensenyat a com parlar correctament, com ser un bon orador, tot observant el nostre comunicador preferit.

Ens ha servit per poder expressar-nos en vers GTIC i COED, com també altres temes que ens han semblat d'interès. Per això crec que ha estat una eina molt útil. Però no sé si podré seguir actualitzant-la tant freqüentment com fins ara.

Eduard Punset

Durant aquest semestre, el bon comunicador que he estat seguint junt amb les meves companyes de grup, ha sigut Eduard Punset. Per què Eduard Punset? És una persona tranquil·la, la qual s'expressa amb seguretat i naturalitat. Té confiança en si mateix, com alhora unes idees molt clares.
Manté un to correcte, volum adequat i actitud respectuosa. És mostra proper i atent, d'aquesta manera es guanya els oients.
Sol introduir tocs d'humor, exemples o anècdotes, que fan despertar i més interessant i/o divertides els seus discursos.
Porta un guió molt ben estructurat, amb uns objectius i idees clares. En general, la gent el tenen com una persona molt sabia, la qual sap moltes coses de la vida. D'aquí el programa amb l'Andreu Buenafuente: "Com va la vida?" a TV3.
També, té un programa que s'emet cada setmana els diumenge per TV2, anomenat "redes". En el qual, cada setmana parla sobre temes diversos, amb persones expertes i enteses sobre allò del que es parla.
A part d'això, ha sortit en molts programes televisius com "El convidat de TV3". I ha publicat diversos llibres, amb moltes copies venudes. Dels que parlen sobre l'optimista, de la ment i de la ciència en general.

És una gran persona, molt treballadora, participativa, i estimada per molta gent.

Us adjunto el bloc que hem realitzat jo i les meves companyes sobre l'Eduard Punset: http://epunset5.blogspot.com/

Ell personalment, té un bloc que actualitza molt regularment. Com un twitter i un facebook, seguit per gran quantitat de persones.